Befolyásolás megyőzésMagunkról - Villáminterjú, kiválasztás toborzás
 
 

Ez egy személyes, és személyreszabott bevezetés a LAB Profile használatába. Az, hogy hogyan kommunikálunk alapvető hatással van mind a magánéleti, mind az üzleti sikerességünkre. Megmutatjuk, hogyan formálhatja olyanra a mondandóját, hogy az emberek meghallgassák és meg is hallják.

Több mint tíz éve vezetünk tréningeket és végzünk coachingot. A tapasztalataink alapján állítottuk össze ezt a programot amely lehetővé hogy pontosan személyre szabjuk mind a tartalmat, mind pedig a coaching formáját és idejét.

Egy olyan intellektuális svédasztalt állítottunk fel, amely biztosítja hogy mindenki megtalálja azt, amire szüksége van. Nem tudhatjuk még, hogy ez az Ön esetében pontosan mi, de biztosak vagyunk benne, hogy elégedetten fog távozni.

 

Ne tétovázzon, hívjon bennünket!

+36 304 396 373
vagy
Töltse ki a jelentkezési lapot és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

 

Ügyfeleink mondták

"Mindig tudtam, hogy a szavakkal varázsolni lehet. Most már tudom, hogy hogyan. "

"Mindenkinek ajánlom! Profi coach, kitűnő program. "

"Általában szkeptikus vagyok. Itt kaptam egy végtelenül praktikus eszközt, mindennapi munkám során jól tudok használni. "

"Hihetetlen! Minden amit tanultam, valóban működik! "

"Emberek, ne menjetek erre a tréningre! Minél többen ismerik és használják a LAB Profile-t annál kisebb lesz az én előnyöm... "

 
A coaching program vezetője  

Gerlei Béla széleskörű coaching és tréneri tapasztalattal rendelkezik. Kanadában szerzett MBA diplomát a világ egyik legjobb üzleti iskolájában. A "Certified LAB Profile Trainer and Consultant" képesítést 2008-ban kapta, a "Certified LAB Profile Master Trainer" pedig 2010-ben. Küldetése, hogy segítsen másoknak, hogy jobban érezzék magukat a világban, s ezzel a világ is jobb legyen.

Villáminterjú, kiválasztás, toborzás